Telt&Mad
Thychos Ø

På den nordlige del af øen ligger Kulturhuset med Artist Talk og SUPERNOVA administrationen. På pladsen foran Kuturhuset er Torvet med telte til debat, vis-dine-billeder, Portefolio Review, information om uddannelser, børnetelt og video- filmtelt.

Idrætspladsen ligger midt på øen ved siden af resterne af observatoriet Stjerneborg over for Thycho Brahe Museet. Tæt på ligger Turistgården med restaurant, bar og værelser. Her ligger også køkkenet, der leverer kaffe og aftensmad til SUPERNOVA.

Gamlegaard med hytter til leje og teltplads og swimmingpool og gildesal med natbar, hvor vi har DJ begge aftener til 2'30.
Tæt på ligger Færgehavnen med både til Nyhavn og Landskrona. Samt cykeludlejning.

På øen findes købmand med ølsalg og åbent begge dage.
Der er adskillige restaurationer og cafeér, der har åbent, et hotel og flere tilbud på bed&breakfast.
På øens campingplads er der også hytter og plads til at slå telt op.
Se stort kort


Idrætspladsen v/Stjerneborg
På Idrætspladsen vil der en scene, der vil være madtelt og et marked, hvor der sælges bøger, originalfotografi, kunsttryk, print og plakater og så er der mulighed for at slå telt op, hvis man ikke vil ligge på græsplænen ved Gammelgård.
Se stort kort

Madtelt
Fra madteltet vil der hver morgen 9'00 blive solgt boller og kaffe og hver aften 19'00 et billigt måltid mad, nudel i grøntsakswok med strimmelad kylling.
Turistgården lige i nærheden leverer mad og kaffe, og bollerne bages samme morgen af det lokale bageri specielt til os.
Øl kan købes hos øens købmand, som holder åbent både fredag, lørdag og søndag.
I gildestuen på Gamlegaard samt på Turistgaarden ved Idrætspladsen kan købes øl til specialpris.

Gamlegaards hytter hvor der kan lejes sengeplads af SUPERNOVA. På græsmarken tæt ved kan der camperes gratis.
Gamlegård
Gammelgård stiller græsareal til rådighed for alle, der har telt med.
På området findes også 11 hytter med plads til 5 personer i hver, som det er muligt at leje, prisen er ca. kr. 300.- pr. person pr. nat. Husk at medbringe lagen.
I laden på Gammelgård er der indrettet gildestue med bar, og når koncerten på scenen slutter vil der være DJ i Gildestuen med Copyflex, WALK og Unicorn Daughter.
Se oplysninger her

Vandrerhjemmet
Vandrerhjemmet lige i nærheden har plads til 60 personer, og priserne varierer alt efter hvor mange personer, der bor på samme værelse.
Der er ingen pengeautomat på øen og Vandrerhjemmet og flere andre steder kan du kun betale kontant med svensk valuta. Se oplysninger her

Turistgaarden tæt på scene og madtelt har øl til specialpris og åbent til 1'00
Turistgaarden
Magnus Pettersson ejer både Gamlegaard og Turistgaarden. Der er åbent frem til kl 1'00 på Turistgaarden og en specialøl til festivallens gæster koster 35.- kr.