Music
Fra scenen vil der være koncert med:

Henry The Rabbit
Fredag kl. 22-23
Henry the Rabbit spiller psykedelisk og alternativ indiemusik. Med lydene af ukulele og rytmeæg og ved hjælp af alternative instrumenter som stegepander og vinflasker skaber Henry the Rabbit et smukt og drømmende musikalsk univers.
Craig Martin Woods fortæller, at idéen til Henry the Rabbit fødtes i 2010, da han købte en ukulele, som han øvede sig på i ventetiden, da han arbejdede som rickshaw-chauffør i Københavns gader.
Musikalsk har han ladet sig inspirere af elementer i Tom Waits og Leonard Cohens numre.
Henry the Rabbit har indtil videre udgivet albummene “Year of the Rabbit” i 2012 og “Earthen Birth” i 2013.

Lyt til Henry The Rabbit her
henrytherabbit.bandcamp.com

Papir
Fredag kl. 00-01
Papir er en instrumental trio, der har skabt deres egen unikke form for semi- improviseret psykedelisk rock ved at blande nyt og gammelt, heavyness og atmosfære, frihed og magt.
Deres tredje album giver dem en plads i den absolutte elite på den europæiske psykedelisk rock scene. Enhver, der har hørt bandet live ved, hvor energitic, eventyrlystne de er.
Papir er den perfekte modgift mod de fashionable tendenser, de går ikke tilbage til den svunden, gyldne æra af pyschedelic rock og elektrisk jazz, som så mange andre, de overskrider grænsen, gør musikken vital og frisk.
Papirs præstation på scenen er en oplevelse, guitar, bas og trommer i en intens, jazz-instrumental rock.

Lyt til Papir her
papirband.com

The Felines
Lørdag kl. 20-21
Trioen The Felines leverer garage punk med skærende vintage guitar, onde trommer, insisterende bas og en fyldig vokal.
De tre medlemmer Asta Bjerre, Ditte Melgaard og Mei Long Bao slog sig sammen i 2010 med en fælles interesse for simple kompositioner og en rå autentisk lyd.
Stilen er pågående, in-your-face og til tider skæv rock, der kunne være hentet ud af soundtracket fra en 60'er B-film. De beskriver selv deres musik som ond, old school og uhyggelig.
The Felines er inspireret af bands som The Pandoras, Link Wray, The Music Machine, The Sonics, The Gories, The Cramps og Thee Headcoatees og har har de seneste år spillet en lang række koncerter i Europa.

Lyt til The Felines her
The Eclectic Moniker
Lørdag kl. 22-23
The Eclectic Moniker er et indie-pop-band musikkollektiv, der består af Frederik Vedersø, Tobias Ljungar Sødring, Anders Thambo, Peter Kohlmetz Møller, Tune Madsen, Jens Kristian Siquiera og Esben Beldring.
Det seneste år har de været på en sand gennembrudsrejse med enorme hitsingler i radioen, og masser af koncerter i Danmark og Europa.
En bølge af calypso, afropop og verdensmusik skyllede kærligt ind over Danmark for lidt over et år siden, da disse syv eklektikere udgav deres debutalbum. Særligt singlen Easter Island havde en tsunamieffekt, der i høj grad var båret frem af bandets sejr i KarriereKanonen i 2011.
Eclectic Moniker spiller legende og jamband-agtigt, gruppen er kendt for den sommerstemning, der altid er til deres dansevenlige og humørfyldte livekoncerter.

Lyt til Eclectic Moniker her
theeclecticmoniker.bandcamp.com

Den Magnetiske Ørn
Lørdag kl. 00-01
Bandet Den Magnetiske Ørn blev stiftet af Michael Rexen kunstner og musiker som et eksperimenterende kollektiv der spiller elektronisk musik. De improviserer på blandt andet gamle computere, transistorradio og hjemmelavede strengeinstrumenter.
Deres kakafoniske musik forsøger at nedbryde muren af tømmermænd, manglende søvn og generel stress.
Deres liveoptræden er et improviseret show, der stopper de akavede følelser ind i en rumraket og sender den og dig afsted til nye galakser.

Lyt til Den Magnetiske Ørn her

Erik Lundgren
Lørdag kl. 17-18
Der er noget eksklusivt betagende over Eriks musik, han tager dig med til en visionernes verden med store vidder og tidløs visdom.

Lyt til Erik Lundgren her
www.eriklundgrenmusic.com

Rasmus Malmstrøm
Lørdag 14'00 og på båden til og fra Nyhavn
I sin tid på Fatamorgana måtte Rasmus ofte melde afbud fordi han skulle spille koncert i udlandet, som guitarist i et prisvindende band var der ustandselig bud efter Rasmus. Men alene med en guitar er han efterspurgt, hans melodiske klange og skønne stemme skaber en fortrolig og forelsket stemning. Rasmus skriver selv sine sange og er nybagt far til datteren Smilla.

Lyt til Rasmus Malmstrøm her
www.rasmusmalmstroem.com

Sara Elkjær
Fredag kl. 20'30-21'30
Stemmen er som smør, så blød og gylden, men bag sødmen er en politisk moden pige, der kæmper privat og musikalsk for en bedre verden.

Lyt til Sara Elkjær her
 
I Gildesalen vil der efter scenekoncerterne være DJ:

Copyflex
Fredag kl. 01'00-03'00
Med et lydbillede der kombinerer festmusik med kreative eksperimenter og mashups har Copyflex indtaget pladsen som en af Københavns mest populære DJ's.
En popularitet der også skal tilskrives hans mere end livlige tilstedeværelse på scenen.
Ud over hans eget soloprojekt er Copyflex også en af drivkrafterne bag Copia Doble Systema og duoen Copyfokking. I 2006 startede Copyflex et samarbejde med kunstneren Thierry Geoffroy, også kendt som Colonel.

Lyt til Copyflex her

Walk
Lørdag kl. 02'30-03'30
Electronic duo med Søren Gregersen og Jesper Nørbæk. Jesper brugte ofte musik i sine projekter på Fatamorgana, lydmontager der gungrede mellem væggene. Musikalitet er Jespers stærke side og når han er DJ er det for fuld skrue. Et overdøvende elektronisk lydunivers.

Lyt til Walk remix her
soundcloud.com

Unicorn Daughter
Lørdag kl. 01'00-02'30
Unicorn Daughter, Sarah Michelle Riisager, studerer når hun ikke er DJ, Fine Art Photography ved Glasgow School of Art. I halvandet år gik hun på Fatamorgana og hendes billeder altid gennemsyret af musikalitet og fantasi. Som både DJ og billedkunstner brænder hun igennem, der er fest i Sara.

Lyt til Unicorn Daughter her
 
For gæster med SUPERBILLET vil der på sejlturen fra Nyhavn til Hven blive underholdt af Rasmus Malmstrøm