Billetter

Samtidigt oliemaleri af Thycho Brahes observatorium Stjerneborg.

Michala Paludan havde et bijob, da hun boede i NY.   At ligge i åbningstiden på galleriets græsplæne og agere kunstværk.
Hav kreditkort parat og køb billetten her:

Billet til SUPERNOVA (link til place2book)
Fatamorgana Photography & Video Art Festival 22.-24.august 2014

STANDARDBILLET
Billetten dækker fælles transport fra Nyhavn med båden Jeppe fra Sparshipping fredag kl. 14'00 og fra Hven til Nyhavn søndag 15'30. Du må slå telt op på plænen ved Gamlegaard og mulighed for at købe kaffe og morgenbolle samt billig aftensmad og har fri adgang til hele området og alle aktiviteter.
DKK 500.-

SUPERBILLET
Billetten dækker fælles transport fra Nyhavn med båden Jeppe fra Sparshipping fredag kl. 14'00 og fra Hven til Nyhavn søndag 15'30.
Du får en cykel stillet til rådighed, når du ankommer, et madkort med gratis kaffe og morgenbolle, aftensmad og så får du mulighed for at springe køen over til portefolioreview.
DKK 1.600.-

Børn på 12 år og derunder deltager gratis.

Når du har indbetalt beløbet, vil du modtage en mail med billetten sendt til den mailadresse, du har opgivet. Billetten printer du og bytter ved ankomsten med et armbånd.

Går noget i fisk, eller fortryder du, så send en mail til supernova@fata.dk, og du vil blive hjulpet.

Straks ved ankomsten vil alle med STANDARDBILLET få billetten byttet med et armbånd og anvist teltplads.
Det vil være muligt at købe et madkort med taloner til 2x morgenkaffe med friskbagt bolle og 2x middagsmad.

Alle med SUPERBILLET vil få billetten byttet med et armbånd og anvist teltplads. De vil få en cykel stillet gratis til rådighed og et gratis madkort med taloner til 2x morgenkaffe med friskbagt bolle og 2x middagsmad.
Ønskes overnatning i hytte eller på vandrehjem vil det være muligt at købe en plads.

FRIVILLIGE
Har du lyst at få en gratis billet med fælles transport fra Nyhavn med båden Jeppe fra Sparshipping fredag kl. 14'00 og fra Hven til Nyhavn søndag 15'30, kan du melde dig som frivillig på festivallen. Du behøver ikke at have gået på Fatamorgana, alle kan melde sig.
Du vil blive spurgt om, hvor længe du vil arbejde, i hvilke områder, og om du har erfaring med dette område. Tilmeld dig her:

Frivillig på SUPERNOVA
Fatamorgana Photography & Video Art Festival 22.-24.august 2014

Du vil så blive anvist arbejde på pladsen, i baren, i boderne eller bag scenen i et vist antal timer og får som tak en STANDARD fribillet.